Misafir Hizmet Politikası

Türk Lezzet Müzesi olarak, misafir memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Sektörün en güvenilir ve kaliteli adresi olmak için çok çalışıyoruz. Bizim için fikirleriniz değerli. Bu yüzden dileklerinizi de önerilerinizi de her zaman bilmek isteriz.
Misafirlerimiz için hizmet politikamız;

ŞEFFAFLIK

Tüm iletişim kanallarımız her zaman sizlere açık olacaktır. Bizi her zaman takip edebilir,
istek ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Sizi ve değerli fikirlerinizi önemsiyoruz.

DENETLEME

Misafirlerimize etkin ve hızlı çözümler sunmak için hizmet ve hijyen kalitemiz sürekli denetlenecektir.

İYİLEŞTİRME

Sizden gelen yorumlar dikkatle incelenecek, rapor edilecek ve iyileştirme sürecinde kullanılacaktır.

MUTLULUK

Türk Lezzet Müzesi, misafirlerinin mutluluğunu her zaman düşünecektir.
Bizim için ayrıntılar da önemli. Kaliteli hizmet ve kaliteli yemek sunulması için çalışıyoruz.

ARAŞTIRMA

Türk Lezzet Müzesi olarak sürekli araştırma halindeyiz. Her zaman eskiye sahip çıkarak, yeniliklerin peşindeyiz. Tüm yenilikleri sizinle paylaşmakta bir amacımız.

GİZLİLİK

Bizimle paylaştığınız kişisel bilgilerinizi her zaman gizli tutmamız gerektiğini biliyoruz.